Jelentkezz a 2024-es évadra!

Ha 18-33 év közötti vagy izgatottan várunk az idei évad csapatába!

A jelentkezés elkezdődött és egészen március 28-ig tart. Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni:

https://forms.gle/eo8YFD86A6t9RMFu6

Néhány további tudnivaló:

AJÁNLÁS
Amennyiben először jelentkezel KözösPontozni, a kérdések kitöltése mellett felekezettől függetlenül arra is megkérünk, hogy szerezz be plébánosodtól/lelkészedtől/lelkivezetődtől egy ajánlást, és küldd el szkennelve a kozospontsator@gmail.com címre a jelentkezési határidőig.

FELVÉTELI BESZÉLGETÉS
A jelentkezést követően várunk majd egy rövid felvételi beszélgetésre április elején Budapesten, amiről a megfelelő kérdésnél még bővebben is olvashatsz.

FESZTIVÁLOK & RÉSZVÉTEL
A sikeres felvételt követően a szolgálatot három csoportos felkészítő képzés előzi meg. Kérjük ezt már a jelentkezésnél is vedd figyelembe, mert fontos mindegyik alkalmon a részvételed – így akkor jelentkezz, ha jók lesznek neked ezek az időpontok.
– Az első (közös) képzés: 2024. május 3-5. (péntek kora estétől vasárnap délig)
– A második képzések fesztiválonként lesznek – ezek pontos időpontjáról a felvételin tájékoztatunk
– A harmadik képzés közvetlenül a fesztiválhoz kapcsolódva, az azt megelőző napokban zajlik, melynek kezdeti időpontja azonos az adott fesztivál várható leutazási időpontjával. Így a harmadik képzéssel egybekötve a fesztiválok a következő idősávot foglalják el a naptárunkban:
Ördögkatlan fesztivál: 2024. július 28 – augusztus 4.
STRAND fesztivál: 2024. augusztus 20-25.

Szintén a részvétel feltétele a képzési hozzájárulás befizetése. Az egész évadra (3 képzés, 1 fesztivál, teljes ellátás, szállás, étkezés) összesen 10.000 Ft hozzájárulást kérünk, melyet az első (közös) képzésen kérünk, hogy fizess be. Természetesen, ha pénzügyi nehézségekkel küzdesz, esetleg más ütemben tudod befizetni az összeget, ez ne tartson vissza a jelentkezéstől! Írj nekünk az alább jelzett elérhetőségen és segítünk. 

ELÉRHETŐSÉGEK
E-mail cím: kozospontsator@gmail.com
Telefonszám: +36 30 475 2406
Beszámoló: https://vimeo.com/177937684 

Jó, hogy itt vagy!

Similar Posts